Complan - compleet in huisvesting

advies.

Adviseren begint met het stellen van de juiste vragen: Heeft u dáár al aan gedacht? Is de doelgroep die u benoemt wel de werkelijke doelgroep? Is de doelgroep over tien jaar nog dezelfde? Heeft u in het kader van het nieuwe werken wel zoveel werkplekken nodig? Maar ook: Hoe creëren we draagvlak voor dit project binnen de organisatie of daarbuiten? Vragen waar wij graag, samen met onze opdrachtgevers, het antwoord op geven.

Samen keuzes maken

Museum Boerhave Leiden

Vervolgens is het aan ons om deze antwoorden te vertalen naar de betekenis voor uw huisvesting. Wat heeft u aan huisvesting nodig als antwoord op de huidige behoefte? Wat zijn die behoeften op korte, maar ook op de wat langere termijn?

Samen bepalen we wat nodig is. We berekenen de investerings- en exploitatiekosten en vertalen deze in een optimalisering van de Total Cost of Ownership (TCO). We bekijken alternatieven en helpen u bij het maken van de beste keuzes. Samen gaan we voor het beste alternatief binnen de reikwijdte van de vooraf gedefinieerde kaders.

“Samen verrassend meer bereiken met huisvesting”

– Het credo van een Complan-advies

MFA Dongen

Advies voor u

Complan adviseert in de totale bandbreedte van het huisvestingsproces.
We verzorgen onder andere haalbaarheids-en huisvestingsonderzoeken, vastgoedadvisering, locatiestudies, stellen Programma’s van Eisen en wensen op, adviseren en verzorgen aanbestedingen, doen bouwaudits, schrijven beheer-en onderhoudsmanagementplannen en we stellen MJOP’s op.
Wij zorgen voor een maatwerkadvies voor elk huisvestingsvraagstuk. Een advies waarin we uw organisatie meenemen in communicatie, betrokkenheid en reflectie.

“Complan is een projectmanagement-
bureau dat als geen ander de gebruiker
centraal stelt in het totale huisvestingsproces.”

– Peter Blomme, Directeur Complan

We zoeken hierbij ook de aansluiting bij uw ambitie op het gebied van duurzaamheid. Voor dit specifieke onderdeel heeft Complan Greeen ontwikkeld, onze ‘procesbril’ binnen dit thema.

Greeen staat voor effectief en efficiënt exploiteren. Met behulp van Greeen kijken we niet alleen naar duurzame oplossingen, maar ook naar de economische pijler die hiermee samenhangt.

De juiste vragen stellen

Adviseren begint met het stellen van de juiste vragen: Heeft u dáár al aan gedacht? Is de doelgroep die u benoemt wel de werkelijke doelgroep? Is de doelgroep over tien jaar nog dezelfde? Heeft u in het kader van het nieuwe werken wel zoveel werkplekken nodig? Vragen waar wij graag, samen met onze opdrachtgevers, het antwoord op geven.

Advies nodig?

Heeft u een huisvestingsvraagstuk of zoekt u hulp op het gebied van management, advies of ontwikkeling?
Wij staan altijd klaar om met u in gesprek te gaan!

U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer:
040 – 2433693

Via mail:
info@complan.nl

Wij zijn gevestigd op onderstaand adres:

Videolab – Office-S
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

enkele projecten