Verbouwing Commanderij College

Complan - compleet in huisvesting

Verbouwing Commanderij College

Complan heeft van het Commanderij College de opdracht gekregen het projectmanagement voor de verbouwing van de opleiding Zorg en Welzijn te verzorgen. Onder regie van Complan heeft Buro Bas hiervoor een ontwerp vervaardigd. Voor de uitvoering van het project is samengewerkt met Van Bree Someren, Hendriks installatie techniek en Geerts installaties

.

locatie.
Gemert

status.
Opgeleverd

diensten.
Advies, Management

Een nieuwe leerplek

De nieuw ingerichte vleugel is voor de opleiding weer klaar voor de toekomst.

Het Commanderij College biedt de opleiding Zorg en Welzijn aan op haar locatie De Doregraaf in Gemert. De opleiding is ondergebracht in een paviljoen dat nu is verbouwd tot een nieuwe creatieve leerplek.

Hier worden leerlingen voorbereid op het mbo op het gebied van zorg,  welzijnswerk, uiterlijke verzorging, horeca of sport.

Het nieuwe middengebied biedt leerlingen een nieuwe geschikte praktijkruimte. De trap in het middengebied dient als podium voor praktijklessen. Ook zijn er nieuwe keukens gerealiseerd en er is er een kapsalon gemaakt.

Met deze verbouwing heeft de opleiding weer een fris uiterlijk gekregen en is men klaar voor modern toekomstgericht onderwijs.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en het licht van de dakramen optimaal te benutten, is een transparante en frisse leeromgeving ontstaan die geschikt is voor alle onderwijsrichtingen binnen de sectie.

Vragen over dit project?

Peter Blomme
Senior projectmanager

Opdrachtgever
Commanderij College
Locatie
Gemert
Status
Opgeleverd

Geleverde diensten advies management

meer onderwijs

Gilde Opleidingen Roermond

Roermond

Verbouwing Commanderij College

Gemert

Norbertus Gertrudis Lyceum

Roosendaal