Complan - compleet in huisvesting

ontwikkeling.

Ondernemen en initiatief nemen in nieuwe concepten is ons op het lijf geschreven. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld vernieuwende woonzorg-concepten en nemen we initiatief tot nieuwe plannen hierin. Ook voeren we complete verduurzamingstrajecten uit, van advies tot en met onderhoud.

Ontwikkeling gericht op woonzorg

Zorghotel de Zorggroep Roermond

Als Complan nemen we ook initiatieven voor het tot stand brengen van plannen voor wonen, zorg en gecombineerde woonzorg. Dit doen we voor zowel private als particuliere zorg. We weten wat de bandbreedte is van het programma en de financiële mogelijkheden en ontwikkelen op basis hiervan projecten voor u. Samen kijken we vanuit verschillende invalshoeken naar een mogelijk nieuw project, zodat de beste oplossing ook echt de beste oplossing is.

"Stappen maken in duurzaamheid met garanties."

– Lau Bekkers, Directeur Complan

Mercachem Nijmegen

Ontwikkeling gericht op verduurzaming

Er zijn binnen verduurzaming inmiddels tal van normen ontwikkeld en is er een heel nieuw jargon ontstaan. BENG, ENG, Nul-op-de-meter, GPR, gebouwenergielabels, Breeam; het zijn allemaal normen gericht op verduurzaming. Probleem is dat ze allemaal totaal verschillende uitgangspunten omvatten.

Wij nemen partijen aan de hand door het woud van deze verduurzamingsmogelijkheden. Dat doen we steeds met als uitgangspunten: wat past bij uw vastgoed vanuit wet-en regelgeving, wat past bij u vanuit uw eigen ambitieniveau en wat kan binnen de financiële mogelijkheden?

Nadat we gezamenlijk de norm gesteld hebben, analyseren we het vastgoed en meten we de 0-situatie. In diverse pakketten van maatregelen laten we zien wat de effecten zijn op het gebied van investering, energieprestatie, CO-2 reductie en terugverdientijd. Na een weloverwogen keuze kunnen wij ervoor zorgen dat de engineering en realisatie begeleid worden binnen vooraf bepaalde garanties en kaders.

Kortom: wij zorgen ervoor dat u met het beste verduurzamingsplan tot het gewenste resultaat komt.

Branches

We zijn sterk in het ontwikkelen van innovatieve huisvestingconcepten in relatie tot bijvoorbeeld woonzorg of verduurzaming van vastgoed.

Vragen?

Heeft u een huisvestingsvraagstuk of zoekt u hulp op het gebied van management,
advies of ontwikkeling?
Wij staan altijd klaar om met u in gesprek te gaan!

U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer:
040 – 2433693

Via mail:
info@complan.nl

Wij zijn gevestigd op onderstaand adres:

Videolab – Office-S
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

enkele projecten