Gilde Opleidingen Venray

Complan - compleet in huisvesting

Gilde Opleidingen

Complan heeft voor Gilde Opleidingen in Venray de vervangende nieuwbouw begeleid. Na het projectmanagement van ontwerp en uitvoering is na oplevering ook een technische inventarisatie en MJOP opgesteld.

Het onderwijsgebouw ligt als een icoon in haar omgeving. Twee sectoren maken gebruik van de nieuwe locatie: Zorg & Welzijn en Economie. Er wordt lesgegeven in een omgeving die iedereen zal inspireren bij het volgen van beroepsonderwijs. Zo is voor de 1.100 studenten en 80 medewerkers een onderwijsgebouw ontstaan dat aansluit bij de eisen die aan een hedendaagse, uitdagende leeromgeving gesteld worden. In dit gebouw is het aangenaam leren en werken.

locatie.
Venray

status.
Opgeleverd

diensten.
Advies, management

Opvallende kleuren

Het kleurengebruik maakt dit tot een onderscheidend gebouw.

In het gebouw wordt onderwijs geboden voor Middelbaar Beroeps Onderwijs en Educatie. Het bouwvolume van de nieuwbouw te Venray bedraagt circa 7.000 m2 BVO, in drie bouwlagen.

De nieuwbouw is ontworpen op basis van de pijlers flexibiliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Het gebouw heeft een laag energieverbruik. De opwarming geschiedt middels koude-warmteopslag in de bodem. Tevens is het gebouw is voorzien van vegetatiedaken.

Vragen over dit project?

Peter Blomme
Directeur/senior projectmanager

Opdrachtgever
Gilde Opleidingen
Locatie
Venray
Omvang
7.000 m²

Geleverde diensten advies management

meer onderwijs

Gilde Opleidingen Roermond

Roermond

Verbouwing Commanderij College

Gemert

Norbertus Gertrudis Lyceum

Roosendaal