Adviesdiensten diverse archieven

Complan - compleet in huisvesting

Adviesdiensten archieven

Door de veranderde wet-en regelgeving op het gebied vanarchivering willen veel opdrachtgevers meer inzicht in de veranderingen die nodig zijn om aan de vigerende wet-en regelgeving te voldoen.

Complan heeft een naam opgebouwd in de advisering op het gebied van huisvesting van regionale archieven, gemeentelijke archieven, stadsarchieven, streekarchieven en dergelijke

Hieronder treft u een aantal van onze meest recente projecten aan waarvoor wij onze opdrachtgevers ondersteunt hebben met advies op het gebied van huisvesting.

locatie.
Nederland

status.
n.v.t.

diensten.
Advies

Streekarchief van Voorne-Putten

Vanwege veranderingen was een onderzoek naar nieuwe huisvestingsmogelijkheden nodig.

De gemeenschappelijke regeling (Brielle, Nissewaard, Hellevoetsluis en Westvoorne) wilden inzicht krijgen in de toekomstscenario’s voor het streekarchief Voorne-Putten.

Verandering in wet- en regelgeving alsmede veranderingen in de omgeving waren aanleiding om onderzoek te doen naar de huisvestingmogelijkheden van het streekarchief Voorne-Putten in en voor de toekomst.

Archief Provincie Noord-Brabant

De provincie wilde weten welke aanpassingen benodigd waren voor het aanpassen van bepaalde ruimten

De provincie Noord-Brabant wilde onderzoeken of bepaalde ruimten in het provinciehuis, al dan niet in combinatie, geschikt zijn of gemaakt kunnen worden als archiefruimten conform de Archiefregeling.

De archiefruimten worden gebruikt voor de opslag van: Fysieke archieven en nader bepaalde archeologische voorwerpen.

Hierbij wilde de Provincie weten welke bouwkundige en installatietechnische ingrepen hiervoor nodig zijn en wat de bijbehorende kosten bedragen voor de engineering, begeleiding en realisatie (stichtingskosten). Complan heeft hierin advies gegeven.

Vragen over deze projecten?

Lau Bekkers
Directeur/senior projectmanager

Geleverde diensten advies

meer archieven

Stadsarchief Amsterdam

Amsterdam

Adviesdiensten diverse archieven

West-Brabants Archief

Noord-Brabant