Mock-up Summa College

Complan - compleet in huisvesting

Praktijkruimte Luchthavenweg

Onderwijs zoveel mogelijk koppelen aan de praktijksituaties verhoogt de kwaliteit van de leerervaringen. Summa College zit met haar Luchtvaartdienstverleningsopleiding op Eindhoven Airport in het brandpunt van de praktijk. Met het maken van een vliegtuig Mock-up is de projectie van leren in de praktijk nog meer gefocust.

locatie.
Eindhoven

status.
Opgeleverd

diensten.
Management

Een passende leeromgeving

Tegenover de luchthaven is deze mockup gerealiseerd.

Door een echte vliegtuigdeur ervaar je op een realistische manier het binnenkomen in een vliegtuigcabine met economy- en businessclass. Verder zijn er alle voorzieningen toilet, dockhouse, galley en de stoel voor de piloot. De studenten kunnen hier de uitoefening van luchtvaartdienstverlening in de praktijk brengen.

Als Complan hebben wij voor het Summa College in het afgelopen jaar het projectmanagement verzorgd voor een groot aantal projecten. De projecten kenmerkten zich door een korte doorlooptijd, gespecialiseerde vraagstukken en het stroomlijnen van de communicatie met het onderwijs en de afdeling huisvesting. De praktijkruimte voor de Luchthavenweg was daarin één van de meest uitdagende projecten.

Vragen over dit project?

Peter Paridaans
Senior projectmanager

Opdrachtgever
Summa College
Locatie
Eindhoven
Status
Opgeleverd

Geleverde diensten management

meer onderwijs

Gilde Opleidingen Roermond

Roermond

Verbouwing Commanderij College

Gemert

Norbertus Gertrudis Lyceum

Roosendaal